Kryesore


Tema Përgjigjet Krijuar
Burra dhe Gra 34 Mars 22, 2018
Histori pushteti dhe bravash ne Universitetin e Tiranes 12 Shkurt 21, 2018
Deutsche Welle për largimin e trurit nga Shqipëria 28 Janar 10, 2018
Zgjidhjet e martesave në rritje 41 Janar 15, 2018
"Fluturojnë” 2.7 miliardë euro; Mallrat që i blejmë dhe i shesim botës dhe shtetet 14 Janar 18, 2018
Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet 516 Dhjetor 6, 2017
Sa do të na kushtojë "Pallati i Vlorës"? 75 Janar 13, 2018
Biznese si OJQ 7 Janar 14, 2018
Studimi: Studentët ‘nën presion’ nga korrupsioni në universitete 9 Janar 13, 2018
Të gjithë në Hawaii u bënë gati të vdisnin 11 Janar 14, 2018
Trump do ndryshojë ligjin e emigracionit 102 Gusht 5, 2017
Gezuar festat 132 Dhjetor 24, 2017
Lonely Planet rekomandon plazhet shqiptare 52 Korrik 18, 2017
Ç'mendoni për listën e të 100-ve? 133 Korrik 13, 2017
Më jepni një arsye pse duhet të protestoj ?! 73 Dhjetor 8, 2017
Ndërkohë, ç’po ndodh me administratën publike? 12 Dhjetor 20, 2017
Ndihmoni spitalet ne Shqiperi 11 Dhjetor 8, 2017
Nuk vlen për Tiranën, e merr Novo Nordisk, në Kopenhagen 55 Nëntor 27, 2017
Zhvendosja e ambasades amerikane ne Jeruzalem.Lideret arabe kunder Trump:Kujdes, mund të ketë pasoja të rrezikshme 5 Dhjetor 6, 2017
Gëzuar Pavarësinë Shqipëri! 108 Nëntor 28, 2017
"Harvey" bashkon Amerikën ?! 148 Gusht 29, 2017
Urdhër-arreste për 3 ish-zyrtarë të Policisë së Vlorës 33 Nëntor 23, 2017
Kontrata e fshehtë e PD me lobistin amerikan, transferta milionëshe përmes kompanisë ‘offshore’ 15 Nëntor 23, 2017
Prit dhe pak se do luajmë bashkë! 99 Nëntor 15, 2017
Si ishim. 1945 - 1990 157 Shtator 25, 2017
Të paktën 59 të vrarë e 527 të plagosur në Las Vegas 110 Tetor 2, 2017
Pse "Check Up-i" falas nuk i bën mirë Shqipërisë 48 Tetor 27, 2017
A do të kemi një referendum në çamëri ?! 13 Tetor 27, 2017
Zbardhen përgjimet e drogës, Moisi Habilaj: 30 mijë euro duhet t'ia dërgoj Saimirit 232 Tetor 17, 2017
Rreziku për gazetarët që i kundërvihen pushtetit. Edhe në vendet demokratike 7 Tetor 23, 2017