Kulturë


Tema Përgjigjet Krijuar
Romeo Çollaku: Veprat me vlerë po vijnë nga letërsitë “periferike” 15 Gusht 27, 2018
Muzika, skena, estetika… dhe Retrovizorja 9 Shtator 5, 2018
«Valë e Re» franceze apo maverick-ë të vetmuar ? (3 filma te rinj francezë të 2018-s) 25 Gusht 8, 2018
Poezia duhet të jetë molotov i mbushur me ankth, kujtesë dhe zjarr. Nëse ajo nuk është e rrezikshme, nuk është poezi 15 Gusht 21, 2018
Përballë makinerive që u morrën jetën 3 Gusht 20, 2018
Më jep nje ide, të të jap nje iPhone(Unsane – film amerikan me regji te Steven Soderbergh) 10 Gusht 13, 2018
Ku e ka shtëpinë Abas Kiarostami? (“3 faces” – film iranian me regji të Jafar Panahit) 17 Korrik 11, 2018
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha 134 Shkurt 21, 2018
Thesari i shqiptarit në Puerto Rico 91 Qershor 23, 2017
Sea, sex & sun (“Mektoub, my love: Canto Uno” – film francez me regji te 61 Maj 16, 2018
Together (“Happy Hour” – film japonez me regji të Ryusuke Hamaguchi) 47 Maj 30, 2018
The show must go on (“Billy Lynn’s long halftime walk” – film amerikan me regji të Ang Lee) 79 Tetor 19, 2017
Panair i suksesshëm në vend të papërshtatshëm 2 Qershor 12, 2018
Aventure me biciklete ne Zall Bastar 4 Qershor 10, 2018
Vdes Anthony Bourdain 7 Qershor 8, 2018
Evropa nga 400 pk e deri sot ne 20 min 4 Maj 27, 2018
Artisti shqiptar Ridvan Maloku, që punon për Microsoft, Spotify 11 Maj 26, 2018
Bisedë me Arbër Zaimin 11 Maj 10, 2018
Gabimi dhe domosdoshmëria! 11 Maj 19, 2018
Ekuilibri shqiptar midis jetës dhe punës tërheq të huajt 24 Gusht 14, 2017
Eurovizion - 2018 153 Maj 8, 2018
Fije që nuk priten (Phantom thread – film anglez me regji të amerikanit Paul Thomas Anderson) 87 Shkurt 26, 2018
Forever Godard! 96 Prill 16, 2018
Takim mbas pushkatimit 5 Prill 29, 2018
A ka muzike të re? 13 Prill 5, 2018
Shansi i humbur i James Francos (“The disaster artist”) 42 Prill 11, 2018
Spielbergeek! (“Ready Player One” – film amerikan me regji te Steven Spielberg) 46 Prill 5, 2018
Shpërngulja e fundit e Profetit Muhamed 15 Mars 29, 2018
I pafani Skënderbej (IV) 45 Prill 3, 2018
Ngucur e ngucur (“Tesnota” – film rus me regji të Kantemir Balangov) 5 Prill 4, 2018