Letërsi


Tema Përgjigjet Krijuar
Frut i lejuar (Pjesë e parë) 4 Nëntor 18, 2018
Eros-Thanatos (Pjesa I) 10 Nëntor 16, 2018
Tre rrëfenja pak më të gjata se twiteromani 7 Nëntor 10, 2018
Pakti me Gjarpërin (pjesë e tretë) 5 Nëntor 1, 2018
Twitteromani 4 Tetor 28, 2018
Pakti me Gjarpërin (pjesë e parë) 3 Tetor 24, 2018
Pakti me Gjarpërin (pjesë e dytë) 9 Tetor 26, 2018
Autobuzi me turi 2 Tetor 21, 2018
Shakaxhiu i vetshkatrrimit (Pjesa e dytë) 4 Tetor 23, 2018
Një sy në tavan, e një sy në sahan (Pjesë e dytë) 14 Tetor 13, 2018
Një sy në tavan, e një sy në sahan (Pjesë e tretë) 8 Tetor 19, 2018
Shakaxhiu i vetshkatrrimit (Pjesa e parë) 28 Tetor 6, 2018
Libri 28 Tetor 17, 2018
Rekuiem për Arapin 10 Tetor 11, 2018
Një sy në tavan, e një sy në sahan (Pjesë e parë) 5 Tetor 6, 2018
Kulti i kërmës (Pjesa e dytë) 30 Shtator 29, 2018
Kulti i kërmës (Pjesa e parë) 5 Shtator 22, 2018
Merre me lëng se mishi u mbaru! (Pjesë e gjashtë) 9 Shtator 8, 2018
Lufta e Ftohtë si konflikt kozmik (Pjesa e dytë) 8 Shtator 1, 2018
Lufta e Ftohtë si konflikt kozmik (Pjesa e parë) 20 Gusht 25, 2018
Lezeti i mëkatit 19 Gusht 17, 2018
Merre me lëng se mishi u mbaru! (Intermexo I, pjesë e katërt) 14 Gusht 9, 2018
Merre me lëng se mishi u mbaru! (Intermexo II, pjesë e pestë) 2 Gusht 15, 2018
Merre me lëng se mishi u mbaru! (Pjesë e dytë) 4 Gusht 5, 2018
Merre me lëng se mishi u mbaru! (Pjesë e tretë) 12 Gusht 6, 2018
Merre me lëng se mishi u mbaru! (Pjesë e parë) 10 Gusht 1, 2018
Etër dhe bij, derra dhe derrkucë (Pjesë e dytë) 5 Korrik 26, 2018
Torturat ndaj Çabejit 6 Qershor 2, 2018
Etër dhe bij, derra dhe derrkucë 7 Korrik 21, 2018
Peshq të ngecur në rrjetë (Pjesë e dytë) 4 Korrik 18, 2018