Tema Përgjigjet Aktiviteti
Partitë postkomuniste dhe fati i Shqipërisë 3 Mars 20, 2019
Astiri perseri 106 Dhjetor 3, 2018
Armanda Hysa: Prejardhja pellazge e shqiptarëve për shembull nuk është mit, por rrenë e pastër 109 Janar 6, 2019
Gezuar 7 marsin 11 Mars 9, 2019
Sanremo 2019 - edicioni 69 16 Shkurt 28, 2019
"Ushtria" 50 Cent 8 Mars 8, 2019
Zgjedhjet amerikane 2016 495 Nëntor 10, 2016
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha 134 Korrik 13, 2018
Vrasja e paralajmëruar; dhuna ndaj gjyqtares u injorua me mbyllje hetimesh dhe amnisti 194 Shtator 7, 2017
Ikën Llalla, betohet Marku dhe ndodhi të tjera në kuvend 208 Janar 16, 2018
Zbulohet skandali, kompania që fitoi tenderin e Unazës së Re, falsifikoi letrën e Sekretarit të Shtetit të Delaware të SHBA-së 25 Dhjetor 13, 2018
Gezuar festat 132 Janar 2, 2018
Forever Godard! 96 Maj 14, 2018
Eurovizion - 2018 153 Maj 18, 2018
Gëzuar 2019! 60 Janar 7, 2019
550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut 178 Janar 26, 2018
Përse po braktiset Shqipëria ?! 303 Dhjetor 22, 2016
Blue Panorama dhe rreziqet e monopolit 10 Mars 6, 2019
Dita e vendimit për Bashën 282 Maj 27, 2017
Kinemaja që ndërtoi Lars-i (“The house that Jack built” – film danez me regji të Lars Von Trier) 21 Nëntor 14, 2018
Gëzuar 28 Nëntorin 48 Dhjetor 1, 2018
Ilir Meta bëhet President 251 Maj 18, 2017
Thesari i shqiptarit në Puerto Rico 91 Korrik 8, 2017
Memento mori ose: kur atë që nuk e bën dot teatri e bën kinemaja (“Grass” – film 13 Dhjetor 28, 2018
Dhunë dhe vdekje në Charlottesville 290 Gusht 29, 2017
Duke pritur torten 34 Dhjetor 1, 2018
Ja,urno! 112 Nëntor 13, 2017
Urbanistika Shqiptare e trasheguar nga komunizmi, nje histori e bukur 54 Tetor 25, 2018
Sa do të na kushtojë "Pallati i Vlorës"? 75 Janar 26, 2018
Sea, sex & sun (“Mektoub, my love: Canto Uno” – film francez me regji te 61 Qershor 30, 2018