Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet ( 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ) [Kryesore] (516)
Urbanistika Shqiptare e trasheguar nga komunizmi, nje histori e bukur ( 2 3 ) [Politikë] (54)
Të ngatërrosh qëllimisht kontekstet [Kryesore] (12)
Armanda Hysa: Prejardhja pellazge e shqiptarëve për shembull nuk është mit, por rrenë e pastër ( 2 3 4 5 6 ) [Kulturë] (109)
Gati për 'Botërorin'? ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ) [Sport] (241)
Në Korçë për lotarinë amerikane [24 karat] (5)
Përtej privatizimit ( 2 ) [Politikë] (35)
Faulkner-i, mandarina dhe maçoku (“Burning” – film koreano-jugor me regji te Lee Chang-dong) ( 2 ) [Kulturë] (25)
Është dita e Presidentit Trump ( 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ) [Pa kategori] (875)
Djali i pusaxhiut (“Dardha e egër” – film turk me regji të Nuri Bilge Ceylan) [Kulturë] (14)
Tirana, nga diktatura komuniste tek ajo e dollarit ( 2 ) [Kryesore] (22)
«Valë e Re» franceze apo maverick-ë të vetmuar ? (3 filma te rinj francezë të 2018-s) ( 2 ) [Kulturë] (25)
Eurovizion - 2018 ( 2 3 4 5 6 7 8 ) [Kulturë] (153)
No comment ( 2 3 ) [Kryesore] (47)
Forever Godard! ( 2 3 4 5 ) [Kulturë] (96)
Numri 45 ( 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ) [Pa kategori] (710)
Spahiu: Pretendimet e historiografëve ballkanikë se shqiptaret u "islamizuan" me dhunë është një rrenë e kulluar ( 2 3 4 5 ) [Kulturë] (82)
Sea, sex & sun (“Mektoub, my love: Canto Uno” – film francez me regji te ( 2 3 4 ) [Kulturë] (61)
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kulturë] (134)
Muzika, skena, estetika… dhe Retrovizorja [Kulturë] (9)
Më jep nje ide, të të jap nje iPhone(Unsane – film amerikan me regji te Steven Soderbergh) [Kulturë] (10)
Together (“Happy Hour” – film japonez me regji të Ryusuke Hamaguchi) ( 2 3 ) [Kulturë] (47)
Romeo Çollaku: Veprat me vlerë po vijnë nga letërsitë “periferike” [Kulturë] (15)
Imami që tronditi rrjetet sociale ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ) [Kryesore] (181)
Ikën Llalla, betohet Marku dhe ndodhi të tjera në kuvend ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ) [24 karat] (208)
Gezuar festat ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kryesore] (132)
550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut ( 2 3 4 5 6 7 8 9 ) [Pa kategori] (178)
Poezia duhet të jetë molotov i mbushur me ankth, kujtesë dhe zjarr. Nëse ajo nuk është e rrezikshme, nuk është poezi [Kulturë] (15)
Zbardhen përgjimet e drogës, Moisi Habilaj: 30 mijë euro duhet t'ia dërgoj Saimirit ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ) [Kryesore] (232)
Idiotët e rrezikshëm: Si dështuan elitat e mediave liberale me klasën punëtore amerikane ( 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ) [Politikë] (497)