Tema Përgjigjet Aktiviteti
Tërmet, panik dhe kaos dje në Shqipëri. Lëkundjet vazhdojnë Durrës-Tiranë 108 Tetor 6, 2019
Bashkia Tiranë ngre monument për viktimat e grushtit të dështuar të shtetit kundër Erdoganit 162 Gusht 18, 2019
Diskutime te lira - Prill 2019 777 Maj 3, 2019
Une mbeta ketu! 41 Tetor 9, 2019
Presidenti shtyn zgjedhjet 560 Qershor 25, 2019
Djegia e librave 16 Tetor 24, 2019
Diskutim i lirë - Mars 2019 1511 Prill 3, 2019
Fillon numërimi i votave të zgjedhjeve të parakohshme në Kosove 18 Tetor 8, 2019
Hipokrizia Kasandres 4 Tetor 17, 2019
Kur Malli 67 Tetor 4, 2019
Breathless (“Synonymes” – film franco-izraelit me regji të Nadav Lapid) 135 Gusht 28, 2019
Vangjeli: Këmbana funebre e Kavajës nuk bie për viktimat e tragjedisë 5 Tetor 16, 2019
Dalin përgjimet e ed rames 399 Qershor 26, 2019
Budallai Tarantino hedh një gur në lumë, 100 të mençur përpiqen ta nxjerrin 69 Nëntor 16, 2019
Lekunden pishat 13 Tetor 3, 2019
Qafe e martes 65 Shtator 23, 2019
Turisti, restorantxhiu, sherbimi dhe rregullat per ter palet 107 Shtator 13, 2019
Veshtroni 25 Shtator 27, 2019
Kam nje dashuri! 10 Tetor 1, 2019
Dhurata e Europes! 28 Shtator 27, 2019
Nje gote konjaku 41 Shtator 4, 2019
Gazetaria ne Shqiperi 16 Shtator 25, 2019
Ide per biznes? 25 Tetor 17, 2019
Kina, emër i gjinisë femërore («Ash is purest white» – film kinez me regji te Jia Zhang-ke 79 Gusht 5, 2019
Todo sobre mi vida (“Dhimbje dhe famë” [Dolor y gloria] – film spanjoll me regji te Pedro Almodovar 52 Nëntor 11, 2019
Ndanë dritares 1 Shtator 18, 2019
Çfarë kërkon një kapitalist 14 Tetor 29, 2019
Koncepti diellit 26 Shtator 12, 2019
Llosa, miku i shqiptarëve: Populli që nuk lexon, manipulohet lehtë 44 Gusht 31, 2019
Eurovizion 2019 319 Qershor 2, 2019