Tema Përgjigjet Aktiviteti
Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet 516 Shkurt 2, 2018
Sondazhet si nje prej atributeve kryesore të demokracise 115 Mars 28, 2019
Studentet e Dhjetorit 247 Dhjetor 21, 2018
Stabiliteti perpara demokracise 75 Mars 2, 2019
Best movies for 2018 67 Janar 5, 2019
Pagjumësia sipas shamanit tailandez të imazheve (“Blue” – metrazh i shkurtër nga Apichatpong Weerasethakul) 87 Tetor 31, 2018
Gjysma tjetër e vëllezërve Farrelly (“Green Book” – film amerikan me regji të Peter Farrelly) 53 Shkurt 26, 2019
Kush ishte Jusuf Vrioni! 28 Prill 20, 2019
Është dita e Presidentit Trump 875 Mars 22, 2017
Tirana ka oksigjen, literalisht 21 Prill 12, 2019
Numri 45 710 Nëntor 15, 2016
Te shtrine Edvin Kristaqi, te shtrine! 80 Janar 22, 2019
Post-mortem: filmi i parë dhe i fundit i një 29 vjeçari («An elephant sitting 3 Mars 13, 2019
Kur fantastikja flirton me realizmin (Asako I & II – film japonez me regji te 16 Mars 3, 2019
Shqiptaret e bashkuar kane per te fituar 9 Mars 26, 2019
Gezuar 8 Marsin 9 Mars 11, 2019
Asistencializmi, nje detyre e shtetit! 32 Janar 23, 2019
Pamje me dron 12 Mars 3, 2019
Gati për 'Botërorin'? 241 Korrik 23, 2018
Partitë postkomuniste dhe fati i Shqipërisë 3 Mars 20, 2019
Përgjimet zbulojnë rolin e krimit të organizuar në blerjen e votave 30 Qershor 7, 2019
Idiotët e rrezikshëm: Si dështuan elitat e mediave liberale me klasën punëtore amerikane 497 Nëntor 9, 2016
Muzeu virtual - Kampi i Tepelenës 24 Mars 12, 2019
“Glass” ose : fundi i Shyamalan 1.0? 39 Shkurt 10, 2019
Gezuar 7 marsin 11 Mars 9, 2019
"Ushtria" 50 Cent 8 Mars 8, 2019
Sanremo 2019 - edicioni 69 16 Shkurt 28, 2019
Pas zgjedhjeve në USA 701 Dhjetor 15, 2016
Astiri perseri 106 Dhjetor 3, 2018
Blue Panorama dhe rreziqet e monopolit 10 Mars 6, 2019