Tema Përgjigjet Aktiviteti
Pas zgjedhjeve në USA 701 Dhjetor 15, 2016
Imami që tronditi rrjetet sociale 181 Tetor 9, 2017
Afektet e demokracisë 3 Janar 12, 2019
Leximi – efektet anësore 5 Shkurt 1, 2019
Zbardhen përgjimet e drogës, Moisi Habilaj: 30 mijë euro duhet t'ia dërgoj Saimirit 232 Tetor 19, 2017
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha 134 Korrik 13, 2018
Eurovizion - 2018 153 Maj 18, 2018
Forever Godard! 96 Maj 14, 2018
Urbanistika Shqiptare e trasheguar nga komunizmi, nje histori e bukur 54 Tetor 25, 2018
Prezantohet struktura dhe ministrat e qeverisë Rama 266 Shtator 13, 2017
Ikën Llalla, betohet Marku dhe ndodhi të tjera në kuvend 208 Janar 16, 2018
Gezuar festat 132 Janar 2, 2018
Protesta në JFK kundër urdhrit anti-mysliman të Trump 398 Shkurt 9, 2017
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Kompleksi i Telemakut, Pjesa e Dytë) 9 Dhjetor 29, 2018
Vrasja e paralajmëruar; dhuna ndaj gjyqtares u injorua me mbyllje hetimesh dhe amnisti 194 Shtator 7, 2017
Dru me pre! 28 Dhjetor 14, 2018
550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut 178 Janar 26, 2018
Shënime kushtuar libërmbledhjes 6 Janar 13, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Pjesa e parë) 32 Dhjetor 23, 2018
Guerrilje urbane ne Paris 34 Dhjetor 5, 2018
Eliminatoret 2020 - Shorti 3 Dhjetor 3, 2018
Zgjedhjet amerikane 2016 495 Nëntor 10, 2016
Under the references («Under the silver lake» – film amerikan me regji të David Robert Mitchell 13 Nëntor 19, 2018
Sea, sex & sun (“Mektoub, my love: Canto Uno” – film francez me regji te 61 Qershor 30, 2018
Dita e vendimit për Bashën 282 Maj 27, 2017
E dhunshmja natyrë e Botës (“The gentle indifference of the world” – film kazak me regji të Adilkhan Yerzhanov) 4 Nëntor 20, 2018
Sa leke do te duhen per te shkuar ne Tirane? 5 Dhjetor 7, 2018
Përse po braktiset Shqipëria ?! 303 Dhjetor 22, 2016
Hëna kapak floriri (“First man” – film amerikan me regji të Damien Chazelle) 9 Nëntor 15, 2018
Ja,urno! 112 Nëntor 13, 2017