Washington Times: Rama po zhduk kundërshtarët politikë përmes Vettingut [Politikë] (12)
Poezia duhet të jetë molotov i mbushur me ankth, kujtesë dhe zjarr. Nëse ajo nuk është e rrezikshme, nuk është poezi [Kulturë] (15)
Eurovizion - 2018 ( 2 3 4 5 6 7 8 ) [Kulturë] (153)
The Economist: Shqiptarët vendin e parë për përdorimin e kokainës [Kryesore] (6)
Historia tragjike e pushkatimit të poetit Trifon Xhagjika [Kryesore] (3)
Forever Godard! ( 2 3 4 5 ) [Kulturë] (96)
Përballë makinerive që u morrën jetën [Kulturë] (3)
Sea, sex & sun (“Mektoub, my love: Canto Uno” – film francez me regji te ( 2 3 4 ) [Kulturë] (61)
Është dita e Presidentit Trump ( 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ) [Pa kategori] (875)
Together (“Happy Hour” – film japonez me regji të Ryusuke Hamaguchi) ( 2 3 ) [Kulturë] (47)
Tirana, kryeqyteti i korsive imagjinare ( 2 3 ) [Politikë] (50)
Ku e ka shtëpinë Abas Kiarostami? (“3 faces” – film iranian me regji të Jafar Panahit) [Kulturë] (17)
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kulturë] (134)
Numri 45 ( 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ) [Pa kategori] (710)
Masaker ne Gaza ( 2 3 4 5 6 ) [Kryesore] (111)
550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut ( 2 3 4 5 6 7 8 9 ) [Pa kategori] (178)
Po ku je mër ti se s’lash vend pa të kërkuar! [Kryesore] (14)
Gezuar festat ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kryesore] (132)
Ikën Llalla, betohet Marku dhe ndodhi të tjera në kuvend ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ) [24 karat] (208)
Imami që tronditi rrjetet sociale ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ) [Kryesore] (181)
Zbardhen përgjimet e drogës, Moisi Habilaj: 30 mijë euro duhet t'ia dërgoj Saimirit ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ) [Kryesore] (232)
VENDIMI HISTORIK/ KE rekomandon hapjen e negociatave me Shqipërinë! - ( 2 3 4 5 ) [Kryesore] (92)
Sa do të na kushtojë "Pallati i Vlorës"? ( 2 3 4 ) [Kryesore] (75)
Prezantohet struktura dhe ministrat e qeverisë Rama ( 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ) [Politikë] (266)
Idiotët e rrezikshëm: Si dështuan elitat e mediave liberale me klasën punëtore amerikane ( 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ) [Politikë] (497)
Vrasja e paralajmëruar; dhuna ndaj gjyqtares u injorua me mbyllje hetimesh dhe amnisti ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ) [Kryesore] (194)
Fatos Lulo rrëzohet nga Vettingu ( 2 3 ) [Pa kategori] (58)
Ja,urno! ( 2 3 4 5 6 ) [24 karat] (112)
Pas zgjedhjeve në USA ( 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ) [Politikë] (701)
Një ngatërresë me orarët e autobusëve [24 karat] (16)