Astiri perseri ( 2 3 4 5 6 ) [Kryesore] (106)
Gëzuar 28 Nëntorin ( 2 3 ) [Kulturë] (48)
Duke pritur torten ( 2 ) [Kryesore] (34)
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Pjesa e parë) ( 2 ) [Kryesore] (32)
Dru me pre ! ( 2 ) [Kulturë] (28)
Kinemaja që ndërtoi Lars-i (“The house that Jack built” – film danez me regji të Lars Von Trier) ( 2 ) [Kulturë] (21)
Shënime kushtuar libërmbledhjes [Kulturë] (6)
Eliminatoret 2020 - Shorti [Sport] (3)
Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet ( 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ) [Kryesore] (516)
Sa leke do te duhen per te shkuar ne Tirane? [Kryesore] (5)
Guerrilje urbane ne Paris ( 2 ) [Kryesore] (34)
Under the references («Under the silver lake» – film amerikan me regji të David Robert Mitchell [Kulturë] (13)
E dhunshmja natyrë e Botës (“The gentle indifference of the world” – film kazak me regji të Adilkhan Yerzhanov) [Kulturë] (4)
Gati për 'Botërorin'? ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ) [Sport] (241)
Urbanistika Shqiptare e trasheguar nga komunizmi, nje histori e bukur ( 2 3 ) [Politikë] (54)
Armanda Hysa: Prejardhja pellazge e shqiptarëve për shembull nuk është mit, por rrenë e pastër ( 2 3 4 5 6 ) [Kulturë] (109)
Hëna kapak floriri (“First man” – film amerikan me regji të Damien Chazelle) [Kulturë] (9)
Të ngatërrosh qëllimisht kontekstet [Kryesore] (12)
Është dita e Presidentit Trump ( 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ) [Pa kategori] (875)
Në Korçë për lotarinë amerikane [24 karat] (5)
Përtej privatizimit ( 2 ) [Politikë] (35)
Numri 45 ( 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ) [Pa kategori] (710)
Faulkner-i, mandarina dhe maçoku (“Burning” – film koreano-jugor me regji te Lee Chang-dong) ( 2 ) [Kulturë] (25)
Eurovizion - 2018 ( 2 3 4 5 6 7 8 ) [Kulturë] (153)
Djali i pusaxhiut (“Dardha e egër” – film turk me regji të Nuri Bilge Ceylan) [Kulturë] (14)
Tirana, nga diktatura komuniste tek ajo e dollarit ( 2 ) [Kryesore] (22)
Forever Godard! ( 2 3 4 5 ) [Kulturë] (96)
«Valë e Re» franceze apo maverick-ë të vetmuar ? (3 filma te rinj francezë të 2018-s) ( 2 ) [Kulturë] (25)
No comment ( 2 3 ) [Kryesore] (47)
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kulturë] (134)