Tema Përgjigjet Aktiviteti
Riffs! 34 Korrik 24, 2019
Nje hakmarrje e Edi Rames si ne kohen e Kristo Patanakut 29 Korrik 26, 2019
Kush eshte bilali? 29 Korrik 5, 2019
Diskutime te lira - Nëntor 2018 638 Dhjetor 2, 2018
Pabesia e Ramaviq 61 Korrik 25, 2019
Kinematografi dhe TV - 2019 174 Nëntor 13, 2019
E bardha 9 Gusht 4, 2019
Kupa tashmë e derdhur e vëllezërve Dardenne (“I riu Ahmed” [Yung Ahmed] – film belg me regji të jean-Pierre & Luc Dardenne) 13 Korrik 11, 2019
Ambasadorja e re amerikane në Shqiperi 37 Korrik 1, 2019
Met Selimi dhe Cirku i Tiranes - argetim i klasit boteror 3 Korrik 30, 2019
K si komunist apo si k-pop[corn]? (“Parasite” – film korean me regji të Joon-ho Bong) 18 Shtator 13, 2019
Pa problem me dhëmbë do e kisha shqyer një fëmijë shqiptari 32 Korrik 7, 2019
Foto e Ditës 448 Shkurt 25, 2020
Unë nuk kam qeverinë që meritoj 19 Korrik 8, 2019
Kosova përsëri kërcënon Shqipërinë: Hiqeni “plaçkën” (taksën) 10 euro të 20 Korrik 11, 2019
Tekbiri ne stadium 20 Qershor 25, 2019
Diaspora feston 44 Qershor 9, 2019
Po tani që kemi vdekur të gjithë? ("The dead don't die" - film amerikan me regji të Jim Jarmusch) 18 Qershor 13, 2019
Tra la la-ja që po degjoni - 8 190 Janar 14, 2020
Diskutime të lira - dhjetor 2018 614 Janar 1, 2019
Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet 516 Shkurt 2, 2018
Ishim me keq kur ishim me keq 6 Qershor 29, 2019
Berisha 2.0 4 Qershor 29, 2019
AMF: Si po rritet tregu i pensioneve vullnetare, asetet dhe anëtarët | 22 Tetor 14, 2019
Saggio 9 Qershor 12, 2019
Protesta për tarifën e Rrugës së Kombit 319 Prill 7, 2018
Korporata e investimeve; Ekspertët skeptikë: Do krijohet borxh jashtëbuxhetor 56 Prill 6, 2019
Kapitullon qeveria ‘Rama 2’ 170 Tetor 14, 2019
Kinematografi dhe TV - 2018 424 Janar 6, 2019
Është dita e Presidentit Trump 875 Mars 22, 2017