A e ka Basha (apo jo) mbështetjen e Uashingtonit?


#152

https://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.gazetatema.net%2F2017%2F03%2F31%2Fskam-pare-liri-me-te-shemtuar-me-te-paajrosur-me-te-djersitur-dhe-me-te-palare%2F&h=ATOEy0vc0Z7IHDVxXPUU_3KfxOcjWJEX9HNoc_xvsEygQK_onkS1OqkdYTXYiff_eHb0wktQiRnScm9bTPvEaaSFmz-pmKTa6EmAsatsjxyHv3o4Nwo9iM56Z_9x3-fxnY_YIg&enc=AZOjOw9NsjO9bYkMjPmwqI-GtJUUsuaKhj5Qn1XlNZMeTwXMq5OIo6a2NPACcT1UY0Rxxsj8zzey5mFfaB1vL4ftzGkbiznZfJXBnQta0PiF8i9niGYi5UOKn-VEb3KeP70tuhq_yjNFKkTyZVQ3uUiXbDVDIyYY0D7YuKp7UQHEPP59lCLz5SYZiNBGOoqULi6R_a8UHodlk7eqkX4ULNds4eK9RVTakDUl7bzph8CMBSo6bJ2vRm1bSIXIkD46VSFJc547GQIhexd4De4Aunfq_9Nq_UEJDjPL1ABbnQrpEbfkE9favm1hnXlsU9S6j0g&s=1


#153

sa popull naiv qe jemi, akoma na bejn pershtypje kto lloj pyetjesh retorike.
edhe pse kemi mbi 100 vjet qe po na e mbeshtesin, si rusi si amerikoni. her njoni, her tjetri. dikush me voj, dikush that fare.
luli vogel e do patjeter me vaj, ti rreshkasi mir


#154

Edi Rama, “babai I ironise” qe “derrmoi” opoziten:

Ironia e Ramës për ‘Qeverinë teknike’: Çadra e tallavasë, shto ujë dhe shto petulla nëpër kuzhina televizive.…

Nje kryeminister, qe qeveris me ironira(qe dhe ato sdi ti beje te sakta) pa kryer asnje pune pervec mbjellje-korrje-shitje droge. Atij i “vjen keq” per votuesit e PD-se sepse eshte mesuar me fanatiket qe e mbeshtesin pa asnje kusht, a thua se ka gjetur formulen magjike qe te budalleps gjithe miletin te votoje per te, ne nje kohe qe vetem llap.


#155

Genjeu per 1 Prillin, nje genjeshter qe mund ti dale e vertete, ndryshe nga genjeshtrat e tjera qe nuk i skuqet faqja, sepse ai 1 Prill e ka dite per dite.


#156

Po. E ka mbeshtetjen.


#157

Peshtetja eshte me baze te trashe.