Biblioteka e re e Prishtinës është e lavdishme

Ervin Qafmolla shkruan per portalin kallxo.com sesi biblioteka e re e ndertuar ne Prishtine eshte nje oaz i shumepritur per lexuesit e cdo moshe ne Kosove. Biblioteka e re ka mbi 5800 metra katrore, 250 ulese dhe 50,000 euro cdo vit per blerje librash te rinj.

4 Likes

eshte per t’u lavderuar. biblioteka si zevendesues per qendrat tregtare!

Test celi me 15 shkronja

Me nje foto do na genjeni?