#BoycottGoogle?

Shendet pac

Haha, sofistikejshen nga Stefano Gabanna.
https://www.instagram.com/p/BYEBjNkFat2/

Keto t-shirt i nxorren meqe i kritikuan se veshen Melania Trump. E filluan “fushatat” boycott D&G , e tani kete e blejne edhe ata qe i pelqen dhe snowflakes qe demek do i bejne boycott nje gjigandi mode :stuck_out_tongue:

Grande Stefano Gabbana

Cfare do me thene kjo snowflakes, me cfare kuptimi perdoret?

dicka aq delikate qe sapo e prek me majen e gishtit, tretet, sepse preket dhe ofendohet me cdo gje
dmth, si ai qurraveci qe doli te vice me arme ne dore e qe thoshte “do i vbrasim keta antifa ne charlottesville po qe nevoja” e pastaj zuri te qante se i kishte dale urdher arresti

1 Like

Sinqerisht nuk e kam kuptu kete indinjaten me veshjen e Mellanise. E kush mund ta bojkotoje D&G?? Hallall Stefano, doni bojkot juve, shtoni me mire blerjet aty! Lol

1 Like