Bravo Mario (dhe shokët)!


#160

Fatkeqesisht Mario eshte kujtu vone , ne nje vend normal Tirana do te ishte vleresuar e pa banueshme , ndotja e ajrit eshte tmerresisht e larte , vdekje te cuditeshme po ndodhin .
Ku e katandisi Rilindja kete vend.


#161

E pse mos ta katandiste ! Kush do ta ndalonte :joy:


#166

Per temen do thoja (se u morrem kot me njoni-tjetrin) se veprimi i atij emigranti me pelqen dhe e admiroj, e te njejten gje duan te bejne shume emigrante, qe vijne me ndrojtje ne nismat e tyre, por qe hasin nje shuplake direkt ne fytyre, nese do te shpreheshim me theniet e Blendit tone ketu tek nje teme.


#167

Na e keni bere jeten malore me ato koncesionet qe keni dhene ! I keni marr te gjitha per vete, nuk late gje per popullin😀.


#168

Zeqo Selami erdhi te kintribuoje ne atthe por poplli hunderr e vetullngjit nuk do me ia dite.


#169

Dun ate tjetrin me vrym ne mjeker e me flok te hedhme lart si shoku qemal. Nejse dhe ay nga duaspora hollandeze erdhy.


#170

Bamiresia ne te gjitha format qe ekziston eshte per tu lavderuar dhe nuk eshte njeri kunder por duke pare degjenerimin e bisedes ketu qe ka dale komplet nga tema dua te them se nuk ka diaspora ndonje detyrim per te ndihmuar ne Shqiperi. Persa i perket imazhit, pyll pa derra nuk ka. Ne nuk jemi te paret qe emigruam dhe kur shikoj 50 mio amerikane me origjine gjermane te duket qesharake pyetja cfare bene ata per Gjermanine, vendin qe lane? Asgje. Gjermanine e ndertuan te mbeturit ne vend.


#171

Nuk di per rrenje por e njejta vlen edhe per myslimanet. Me vjen ndermend Islamic Relief qe eshte goxha e fuqishme.