Bukuria do të shpëtojë botën


#102

E sakt , te faliminderit qe me perkujtove .
( sa per sqarim , sa here qe gaboj kur thrras informacionet e hershme nga truri ndihem rehat sespe me jep te kuptoj qe Rham memorie eshte mbushur , ka veshtersi ne gjetje informacioni te skeduar )
Qe te jem e sinqerte Inkuzicion, sa here lexoj Peshkun ku shof qe tjeret kaq sakt shkruajne per njohuri te hershme qe kane lexuar , une pyes vehten cila nga keto dy te sypozime do te jete e sakte …
O kane tjeret kohe e perpara se te shkruajne referatin ripertrine informacionet permes Google ,ose memoria e tyre ka hapsire te mjaftushme dhe informacioni i marre gjindet lehte… ?
Cila duhet te jete e sakt ?

Ps.
Nese kerkojme qe bukurise ti bejme vend qe te shpetoje boten duhet te luftojme shemtine , apo ?
Nuk e di se pse Inkuzicion sa here une shkruaj per shemtine si dukuri nder Ne ,ju reagoni ?
pps.
E shef , te epitetoj si institucion kur te drejtohem jo si individ, mos me zgjenje …!