Ç'është ky Peshk i ri?

@peshku problemi me certifikaten e sigurise duket se eshte vetem me chrome per android. e provova me browser tjeter dhe gjithcka ok.

sa me i madh ekrani, aq me mire duket

Po 16a pse? Nderkohe peshku po me sugjeron nje zemer te mbush nr e shkronjave:))

nuk do kemi me pa censure?

nuk e kane gatuar akoma :hamburger:

do rrosh me gjate squar sa do e sillja kur ti si me e shpejte e kishe prure :slight_smile:

1 Like

E thashë edhe më sipër dhe po e përsëris. Ndreqeni këtë seksionin e komenteve: bëheni më KOMPAKT. Duhen shfletuar 20 faqe per te lexuar 10 komente.

po ja, per te bere dallimin nga Beluli i I i peshkut I, autentik.:slight_smile: keshtuqe mu kujtua Luigji i XVI dhe e vura BeluliXVI…:joy:

2 Likes

Perfundoi dhe misioni anti-emigrant i shkabes ne peshk. Gjej shpejt nje kauze tjeter, o shkabe! :stuck_out_tongue:

rrofsh peshku, tani dalin ne te djathte edhe temat e tjera per cel perdoruesit.

Tutt’ok ! Grazie. :slight_smile:

Me ket rast doli dhe fitira e shkabes.:stuck_out_tongue_winking_eye:

@zeqo @Momo @squarepusher tani versioni per telefon perfshin te gjitha temat, dmth, edhe ato te kollones djathtas. (e bera me nje arnë tani per tani, po me vone do rregullohet ne menyre më permanente).

Peshku dikur pa uje, sot me sistem te ri ujesjellesi :slight_smile:
Ta gezoni!
Persh nga Kosova

3 Likes

Me ket rast doli n’drite dhe fitira e shkabes. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Eshte gallate se ka edhe zemra

Une jo me.:+1: pjetri kur te zgjohet nga gjumi, do na thote

Ops qenka pergjigjur pjetri,nuk e pashe.

Admina edhe me explorer ne cell me del si faqe e pasigurte.