Ç'është ky Peshk i ri?

Tani njeri nuk do kete mundesi te shaje emigrantet :smiley:

Deri tani e vetmja gje qe, mendoj une, mund te sjelle coroditje, eshte mos mundesia per te shfaqur komentet poshte komentit. Pra nese i pergjigjem komentit te dikujt, nuk do kuptohet se cilit koment po i pergjigjem.

Shume modern pupu😀Bravo

Ke të drejtë. Po dhe ato përgjigjet brenda përgjigjeve ishin bërë çarçaf të gjata…

jo pra se pergjigjet shfaqen edhe poshte komentit tend, edhe poshte fare

Perse me del si faqe e pasigurte?

Çfarë po përdor për ta hapur faqen?

Jam me celular google chrome

1 Like

Qeter pyetje, nje si flamur principate ne ane te profilit te blendit, squarit peshkut cfare tregon? Faktin qe jane admine?

Ah, ne celular me Chrome, ka ca probleme çertifikata e sigurisë. Besoj se do rregullohet, avash avash.

Që janë moderatorë, po.

Fusha e komenteve eshte vari qillon; teper e gjere hapsira qe ze nje komente. Tjeter, mua me duket e bardhe teper e forte - nuk do qe keq sikur te kishte ndonje night mode.

Keto shenjat e “me pelqen” “sinjalizo” etj sikur te ishin cik me te vogla mire do ishte… sepse zene edhe me shume vend se vete teksti i nje komenti…

:slight_smile:

Night mode eshte ide e mire. Megjithese, tani aparatet kane vete Night Mode (psh. iOS 10 ka night mode, qe zverdh ndriçimin e telefonit).

1234 si me degjoni!

1 Like

ngrije pak zerin dhe afrohu te receptori, o zeqo!

Fortë dhe qartë.

ok gud. po pse duhet me patjeter 15 shkronja? me 14 sbehet gje!

Finally! :slight_smile:

:confused::rage::eyes::kiss::muscle::chicken::earth_americas::eggplant: na falni shoke po jemi akoma tek provat teknike.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.