Damir Fazllic, ende ne lajme

Emri i Damir Fazllic, dikur i njohur per aksesin e vecante qe gezonte ne Shqipëri kur kryeminister ishte Berisha, ka nisur te permendet serish javet e fundit. Perfitimet me skemat e TVSH-se, tanime te fashme, shfrytezonin ligjin per rimbursimin e TVSH-se, permes te cilit shteti u shlyente TVSH-ne bizneseve qe perjashtoheshin nga ky tatim, duke krijuar skema fiktive, e duke perfituar miliona ne rimbursim TVSH-je per pune te pakryera, e harxhime te pandudhura. E tille eshte edhe skema per te cilen po hetohet Fazllic, i cili, sipas te dhenave te BIRN, ka perfituar sepaku 171 milione leke te reja vetem ne vitin 2011.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

you said it.
jane nje establishment i tere i lidhur mes tyre -llogarit gjykatat & gjykatesit. Por edhe gjithe c’mbrojne direkt a indirekt banden e pd & salen

http://www.veriu.com/idx/lajme/art/rama-i-jep-ndertimin-e-linjes-energjitike-me-kosoven-fazllici-t-dikur-per-kete-akuzoi-berishen_9737.html

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Shqiperia eshte kthyer ne nje vend pa zot , "ky hyjne derr dhe dosa " dhe shperdorimi i pasurive kombetare nga ana e te huajve ne bashkepunim me politikanet e vendit po i kalojne kufijte e sigurise se pasurive kombetare te shqiptareve !Me pasurite mbitoksore dhe nentoksore qe ka Shqiperia asnji shqiptare nuk ka nevoje te punoj jashte shtetit, dhe asnji shqiptare nuk do te ishte i varfer i pa strehuar i pa shkolluar, i pa edukuar ! Eshte pikerishte sitemi i ikeq qe eshte instaluar ne Shqiperi qe ben te mundur vjedhjen e shqiptareve dhe varferimin e tyre ne nivelet me te ulta krahasuar me se paku me vendet e rajonit ! Fazlci nuk eshte as i pari dhe as i fundit person qe ka perfituar miliona dollar nga pasurite e shqiptareve jane kompanite e ndryshme koncensionare, aksinare, qe kane perfituar dhe perfitojne nga pasurite kombetare nepermejet “investimeve” fut ketu dhe bashkepuntoret ministr kryeministra, deputet, firma " e tyre vlen miliona " ndersa shqiptaret , Ndoc Rrrokun, puntore neper Fasona, ose emigrant neper bote , per nje jete " me te mire "

fazllic = pizlliq

ska bythe kush me e kru me bacin

Tani me siguri kompania (nese nuk ka falimentuar ende, qe pothuajse ka 0 % gjasa te ndodhe) do jete e detyruar te ktheje mbrapsht shumen e marre ne menyre te padrejte, madje do paguaje edhe interesat per demin e shkaktuar.Gjynah se ne fund fare bakshishin qe kompania ka dhene nuk do ja njohin si pagese te bere sepse eshte shpenzim i panjohur.

Do ti rruajne mender. Gjer tani vetem lloqe dhe trashje portofoli.