Derbi ‘El Classico”: tre gjyqtarë të Apelit Durrës nën hetim për korrupsion

Tre gjyqtarë të gjykatës së Apelit Durrës, Kliton Spahiu, Petraq Dhimitri dhe Petrit Çeno janë nën hetim për korrupsion pasiv nga Prokuroria e Krimeve të Rënda.

tani qe fitoi trapi, iken luja, zbythet rama, kthehet baba sala, harrohet kjo pune, e nis buzinesi si me pare