Dhunë dhe vdekje në Charlottesville


#319

Gjembi, ajo ishte propaganda elektorale per te marre vota, si puna e palloshit qe do hapte 300,000 mij vende pune, nuk do kete wall,
PD: dayli eshte gazeta e Meros ne versionin Albanie shtypi.


#320

Kur korrektesia politike shkon ne ekstrem.
ACLU for free speech?What an oxymoron!


#321

#322

mendoj mas 100 vitesh…ose 150 vitesh


#323

george sorros eshte nje mercenar e cope mu…


#324

#325

#326

pershendes @ACDC


#327

Cudi si ky “profesor” vazhdon qendron ne pune.
Ta kishte bere te njejten gje ndonje i djathte,sot do te ishte pa pune.

Si mendon shoqja @gjembi per kete rast?

http://www.foxnews.com/us/2017/08/28/florida-professor-suggests-texans-deserve-harvey-for-supporting-trump.html


#328

Mendoj ta heqim nga puna!