Diaspora feston

korrikse, nuk te rrihet pa e lidh temen me shok enver dhe me zoti tarkovskin.

edhe ne kete teme ju del per hunesh urrejtja qe keni per fene.

llapush pa cipe, e ke ktu, klikoje:

https://www.google.com/search?safe=active&q=Architettura&tbm=isch&tbs=simg:CAQSkwEJJFw46X4lhTUahwELEKjU2AQaAAwLELCMpwgaYgpgCAMSKJgEjAvoFZQL7BWLC5MLkgvnFYELyCKkIMci0SvLIswi3yrcKNso6CoaME08exH1oItmEqjsQhNaeSlLV-k0ZIQhZ7Ura5JqYLfj9Kw5DWADuO7Cj6PGWfKblSAEDAsQjq7-CBoKCggIARIEzHsvHQw&sa=X&ved=0ahUKEwiOhM2H-s7iAhWB66QKHbBrDrIQ2A4ILSgB&biw=1097&bih=535#imgrc=2T2smmr6OpckyM:

Steve blow Jobs nene armene e ka pas, si lidhen gjërat mo fuks

Johan pelushin, e kam njohur qysh ne kohen e socializmit, rob zoti.

1 Like