Diskutim i lirë - prill 2017

Barcelona e “madhe” në “Camp Nou” vetëm 1 herë arriti të godasë portën e mbrojtur nga Buffon,

1 Like

Loja e Juves ishte e pritshme, mbrojtja …gati gati e frikshme.

makina ime del ne 2020

1 Like

http://www.360grade.al/politike/item/66337-ish-ministri-manjani-bosh-te-gjithe-po-ikin-me-femije-e-katandi-po-ikin-ku-kudo-vetem-jo-ketu-ikin

gruja e Qazimit, thote ktu. Po ka harru te thote qe Qazimin e ka von aty Buall Mavria

Prape gol ne pozicion jashte loje Reali!Keshtu eshte kur e toleron nje gje…fillon e behet rruge pastaj.

Ka fituar nje grand slam duke qene shtatezene :muscle: dhe ky k*** ka kete per te thene:“Let’s see what colour it has. Chocolate with milk?”

1 Like

Drita Como

1 Like

Ja emrat e disa kooperativave bujqësore, në vitin 1964:
Vlorë
Rruga e Leninit - Novoselë
Stalin - Tragjas
Stalin - Qeparo-Kudhës
Miqësia Shqiptaro-Mongole - Dukat
Durrës
Miqësia Shqiptaro-Gjermane – Lalës
Kina e Re – Radë
Miqësia Shqiptaro-Sovjetike - Shijak
Miqësia Shqiptaro-Kineze - Sukth
Miqësia Shqiptaro-Koreane - Sharrë
Miqësia Shqiptaro-Bullgare – Luz , nr. 2.
Odesa - Domen Kryevidh
Tiranë
Koreja Heroike - Pezë e Madhe
Kina e Re - Bërxullë
Vilhelm Pik - Mëzes
Lezhë
Miqësia Shqiptaro-Bullgare - Zejmen
Miqësia Shqiptaro-Gjermane - Manati
Peshkopi
Gjergj Dimitrov - Mejtar Maqellarë
Miqësia Shqiptaro-Koreane - Selen Qendër
Miqësia Shqiptaro-Bullgare - Shimcan Qendër
Miqësia Shqiptaro-Kineze - Grazhdan Maqellarë
Miqësia Shqiptaro-Vietnameze - Trajak, Sllovë
Sarandë
Miqësia Shqiptaro-Cekosllavake - Borsh
Miqësia Shqiptaro-Kineze - Piqeras Sasaj
Miqësia Shqiptaro-Bullgare - Vllahat
Maksim Gorki - Dhrovjan i Poshtëm
Stalin - Muzinë
Lenin - Karahoxh
Miqësia - Navarisë
Miqësia Shqiptaro- Azerbaixhane - Aliko
Fitore e Leninizmit - Konispol.
Niko Bellojanis - Gjashtë
Shkodra
Tetori I kuq – Nenshat
Miqësia Shqiptaro-Kineze - Bushat
Ylli i Kuq – Muriqan
Miqësia Shqiptaro-Sovjetike - Berdicë
Udha e Leninit – Ajazëm
Miqësia Shqiptaro-Sovjetike - Pistuli
40 Vjet Rev. Soc. i Tetorit - Hajmel
Fieri
Vilhelm Pik - Fier – Ciflik
Gjergj Dimitrov – Ciflik Grem
Stalin – Dermenas
Miqësia Shqiptaro-Kineze -Celigrad
Miqësia Shqiptaro-Sovjetike -Sukë
Lushnje
Mao Ce Dun - Divjakë
Stalin - Krutje
Kongresi XXI I P. K. B. S. – Fier Shegan
Miqësia Shqiptaro- Rumune - Kolonjë
Vilhelm Pik - Këmishtaj
Miqësia Shqiptaro-Sovjetike - Fier Seman
Gjergj Dimitrov – Imshtë
Gjirokastër
Miqësia Shqiptaro-Sovjetike - Goranxi
Rruga e Leninit - Sofratikë
Miqësia Shqiptaro-Mongole - Hllomo
Lenin – Hoshtevë
Stalin – Frashtan
Leningrad - Koshivicë
Korcë
Gjergj Dimitrov - Pirg
Miqësia Shqiptaro-Ukrainase – Libonik
Lenin – Vishocicë
Stalin - Bilisht
Rruga e Leninit – Bulgarec

Nga sa kuptova Gjembo, Sandri dreken e boka ne darke. Pra gatuan ne darke per dreken e neserme. Sic duket e ben keshtu ne menyre qe gruaja e tij ta marri me vehte neser ne pune.

Luciano Moggi, dora vete!
Flm Rilindje!

Gjykimi
(Esad Mekuli)

Do të vijnë mbas nesh fëmijët tanë e fëmijët
e fëmijëve tanë
dhe ata do të flasin për ne, ata do të gjykojnë
për ne-
(Breznitë veprat i gjykojn … -ka thanë nji njeri i
madh!)-
dhe nuk do t’na dënojn, e dij, për belbëzimet
tona, shtërzimet’
për gabimet-t’vogla e t’mëdha-për të
mbërrimet tona…
Pse-kush ka faj që prindet s’na lanë gadi kurrgja
-pos vorreve dhe padijes;
kush ka faj që aq kohë-errësija dhe vetmija-
si mrazet e pranverës kanë mbyt filizat mu në farë?!
Do të vijnë mbas nesh fëmijët tanë e fëmijët e fëmijëve
tanë-breznitë,
dhe ata do të dijnë për ne, se ne jemi pjella e Ditës
së Re-dhe plot diell e dashni;
do të dijnë për ne, e dij, dhe do t’ua kallxojnë me
binduni fëmive të vetë
si kemi ngallnjye, nga hini dhe vjetërsia,qytete t’reja,
fabrika dhe katunde…
si kemi shkrue kangë, si kemi thurë tregime-
tue belbzue ebecenë dhe gjuhën vetë…
(Dhe, ani, që të gjithë jemi marrë me çdo gja, si me
qenë mjeshtra çollakë,
me pak dije po me shumë e shum vullnet…)

1 Like

pak presh
pak presh
or shok
or mik
or vlla
pak presh te fluturoje dhe une
tha

4 Likes

O maaaaa qenka pune e veshtire! uaaaaa o maaaaa

gol me robert shpie, gol! e honri ne miu i bashkis’!
ja kshu do i shofim gjithmone, pertoke me koken poshte

1 Like

Mire do ishte po te kishte qene penallti.

Nobody could’ve known.

I madhi Vujadin Boskov: penallti eshte kur e jep arbitri

Turp, sa turp. Te tallet me ty dhe ish president i Meksikes!