Diskutim i lirë - shtator 2016

Te rrikan syzet shtrember shkabe.

Thuaj te risjellin “carcafin” e komenteve gjithashtu. Edhe ne pune nuk lodhem kaq sa po lodhem per te ndjek rrjedhen e komenteve.

Shkabe nji ashtu , ate face t’kisha mendue. Based on ur comments. Kinda ‘baby’ face, soft u know. Softie. Lol

1 Like

Kot per prove. Foto e dites .lol

1 Like

Si duhet te ve edhe une nje foto ketu!

Pershendetje, per ne te rinjte qe nuk e dim si funksionon ky portal, mund te me thote njeri per cfare behet fjale? :slight_smile:

1 Like

Kam marre gjithe keto cmime dhe s’po kuptoj asgje. Peshku ju lutem, nxirreni prape ate seksionin e komenteve ku lexoheshin komentet rresht. Dhe tralalaja na mungon. Dhe tema e filmave na mungon. Pale pacensura, vec titulli te ngjallte deshiren me shkrujt. :innocent:

Pershendetje Xheni, ne te gjithe jemi te rinj ketu, pa eksperience…ose me mire, s’na ben pune eksperienca e peshkut te vjeter.

1 Like

Kuptoj :confused: Shume faleminderit :slight_smile:

1 Like

Xheni te dhurova nje zemer, per te mesuar sado pak nga peshku :stuck_out_tongue:

1 Like

https://mobile.facebook.com/?_rdr#!/notizie.it/photos/a.213192888707382.65317.213175325375805/1446956918664300/?type=3&source=48&refid=8&ft=qid.6336968493989407153%3Amf_story_key.1611158760296459880&tn=E

Ahaha shume faleminderit :slight_smile:

1 Like

Ju lutemi juvejt te Evropes,
PTh ka marre rruget blogjeve te panjohur.
Kush banon prane tij, te shkoje dhe ta ndihmoje me ppu e ri.
Nuk e meriton Pjeri kete lenie mbasdore.
Flm

Pjeri po mban qendrim pra. Eshte regjistruar i pari ketu, por i ka mbetur hatri e nuk futet vete :smiley:

Aaa ashtu po. Ppu hiq kufizimin e shkronjava

:airplane: Ngelem udhetare te koheve moderne…sa per te mbushur shkronjat

Pjeri eshte bere i gjalle mo? Nese jo, atehere duhet me patjeter te kthehemi tek versioni i vjeter. Nuk ka kuptim ky blog pa liderin e saj shpirteror.

LA perballe 67P: Ky imazh kombinon nje foto te Los Angeles me nje foto nga misioni Rosetta kur eshte afruar prane kometes Churyumov-Gerasimenko, Kometa eshte 3.5 me 4 kilometra.

Kjo eshte kometa nga 329 kilometra larg.

4 Likes

Shume krahasim i “goditur”