Diskutime te lira - Shkurt 2022

Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë muaj. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.

#megjithmen
immagine

Zbor.
image

Parlament.
0-83360

Distancim social.
smirnov6x

image

Armiku i klases po vepron…

@STALKER, Faleminderit Sajmir Tahiri…

E hengri dhe Tahiri I varfer si pothuaj te gjithe ministrat e brendshem te Shqiperise.Po cfare beri meluni ndryshe qe ne te gjithe ate vjedhje masive te te gjitha niveleve ta haje vetem ky?

Tahiri shoke Tahiri
Nga ministrat me i miri
Tahir me hekura te renda
Ca floriri ca te argjendta
Topi jashte e gjylja brenda
Poplli
Si thoshte I Gjati dikur :tahiri ka mesuar shume nga mua :joy:

O @STALKER o @STALKER coi ja 2 paketa… :rofl::rofl::rofl::rofl:

@STALKER

E moj Alba. Kur hyri Serbi ne Qafe Prushe ishte ai zbori i kohes se xhaxhit qe e zbythi mbrapsht.

kur paska ndodhur kjo trimeri imagjinare e shqipove?

Albe, po behen dy dekada e gjys e ti akoma i mban ere Sali Berishes. Serbi ka hedhur mbi 10,000 predha artilerie/tanku ne territorin e Shqiperise gjate 22 muajve te luftes. Po te mos ish per ushtaraket e kohes se xhaxhit, as UCK nuk do te kishe. 20 mije kane hyre me duar ne xhepa, ne dyert e reparteve shqiptare e kane dale ushtarake te mirefillte. Dhe kjo pasi B’risha beri te pamunduren per ta shkaterruar krejt ushtrine Shqiptare.
Ne google je e zonja fort besoj. Ja te te jap vetem nje emer mes shume, Kudusi Lame. Ushtaraket ne Forcat e Armatosura te Republikes se Kosoves e therrasin babe.

+edhe një tjeter : Veli Llakaj

Edhe nje tjater Wesley Clark NATO.

Po ai eshte ‘jashte konkurimit’ (si te thuash), se eshte i jashtem (ne e kemi edhe në gjuhe: te huajt i quajme ‘te jashtëm’, ‘jashte Shtetit’ etj etj)

Edhe alba,e " jashtme" është. Jevgit janë të jashtëm :grinning::yum: