Është dita e Presidentit Trump


#752

#753

Rekord mbi Rekorde or Gjergj Elez Alia

Daku Xhonsi sot 20,700 e specializime e keke e per meze…

http://money.cnn.com/data/markets/dow/


#754

pune… jo lloqe te bukra.


#755

#756

A eshte i mire apo i keq shtypi?


#757

Si eshte ajo shprehja: “e dredh si …” Me gjithe respekt pikave.


#758

Si Likja? :slight_smile:


#759

all smiles,

Amerika e para, Kosova e dyta!


#760

Amerika eshte si shpirt!

Kosovo deserves to take its rightful place in the international community of nations, including as a full member of the UN.

https://usun.state.gov/remarks/7683


#761

Jo tamam. Likja eshte mjeshter dhe i rafinuar ne artin e dredhjes, jo si Trampi.


#762

Eshte shprehje: dridhe Like si lesh fabrike.


#763

u missed this
#resist
http://www.m.lapsi.al/lajme/2017/02/20/gjermania-do-dëbojë-azilkërkuesit-shqiptarë-muajt-e-ardhshëm#.WK8yNTw8KaN


#764

Ama Merkel nuk i ka floket ngjyre portokalli.


#765

jo shiko, se kur behet fjale per meksikane e hondurene te marrin gjak ne vetull, per shqiptaret gëk mëk gëk mëk

prit se qeka bukur

gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk
gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëk gëk mëkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


#766

ja kshu de, te plasin fare puf t’ja bojn


#767

“Ti do qe Trump te fitoje sepse do qe kosova t’i kthehet serbise”.


#768

Na rane veshet rehat


#769

Administrata e Trump kjo:

plas, plaaaaaaassssss


#770

nuk bojn mo delet si vuvuzelet…


#771

Hape temen per kete ceshtje dhe ta diskutojme. Deri tani temat jane hapur per Presidentin e Amerikes.