Është dita e Presidentit Trump


#792

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158229760300414&set=a.10150360850540414.600177.846290413&type=3&theater


#793

E mesoji Tweeter edhe nji idiot tjeter.
M.A.G.A. ---- Morons Are Governing America !

   Nicaragua                              Israel


#794

Snowflake libtard!


#795
                           Argentina


#796
             Tirona


#797

Mos vini re keto lloj gabimesh :wink:


#798

Witches across the country gathered together at midnight on Friday to cast a spell on President Donald Trump seeking to remove him from office.


#799

Mendoni se ka filluar pranvera Europiane? un nuk shkoj shpesh ne europen perendimore por e di qe ka probleme


#800

#801

#802

Per shqiptaret ne Amerike qe s’duan te paguajne taksa.


#803

SNL Trump shall attend the White House Correspondents Dinner…


#804

ka pune me te rendesishme per te bo sesa te shkoje ne feste me shtabin e klintonit

https://peshkupauje.com/uploads/default/original/2X/f/f95afd8d683871e26a260f37516f4469987b8744.jpg

https://peshkupauje.com/uploads/default/original/2X/f/f95afd8d683871e26a260f37516f4469987b8744.jpg

https://peshkupauje.com/uploads/default/original/2X/f/f95afd8d683871e26a260f37516f4469987b8744.jpg

https://peshkupauje.com/uploads/default/original/2X/f/f95afd8d683871e26a260f37516f4469987b8744.jpg

https://peshkupauje.com/uploads/default/original/2X/f/f95afd8d683871e26a260f37516f4469987b8744.jpg

gëk mëk
ju kane lone edhe gazetat serbe ne balte


#805

I kane duret e zona serbet. Po punojne per zgjedhjen e Bashes kryeminister.


#806

cer po thu me ceco,

cili nga keto eshte Basha

hajde qepalla, u kry…


#807

Eshte ai qe u ka qendis dosjet UCK. Ai pupaci i ati tjetrin qe coi naften etj etj. Apo se qu ti pa foto?


#808

thjesht te ndihmova me ilustrimin


#809

Mirëdita Ceco


#810

Me gjasa dimri evropian (pas dimrit stinor :frowning: ), nje shtrirje e dimrit amerikan :stuck_out_tongue: . Wilders dhe koleget e tij evropiane jane bere klone te Trumpit origjinal duke pershtatur fjalimet dhe sloganet e tyre sipas te tijave, me paranoje te ngjashme kunder gjithçkaje qe nuk iu pershtatet (media, institucione publike, Meryl Streep ( :stuck_out_tongue: ). Kushedi ne te ardhmen e shpejte do te lyejne edhe floket portokall, pse jo.

Kendej nga jam une, FN sulmoi kritiken ndaj policise se shtetit pasi nje punetor social i zi u perdhunua (po, po, u perdhunua) me shkop gome nga disa police me argumentin qe duhen respektuar institucionet publike nderkohe qe kritikon po nje institucion publik, drejtesine ne kete rast, kur hap nje investigim karshi partise per keqperdorim fondesh evropiane me argumentin qe po kundershtohet vullneti i populllit. Tani, quaje dyfytyresi, dhjetefytyresi, pafytyresi, une per veten time e quaj kurveri.


#811

Pershendes te “krishteret”.