Festivali i 57 i Këngës në RTSH


#201

Lidia i shpetoi vorraxhiut - do thosh daja im :joy: (pas paraqitjes, dhe menyres vizuale te te kenduarit, dje dhe pardje )


#202

Mendoj qe konsumohet shpejt, nuk ka thellesi perpos zerave dramatike. Kjo kenga me kujtoi ate kengetaren franceze qe kendon si Artiola Toska


#203

Imbro eshte romi
Deshe te theshe Marko


#204

Jallaaa, paska nje kengetare franceze qe ban kendoka si Artiola Toska ??
:flushed::joy::joy:


#205

Uuuuuuuuuu e gjeta


#206

Prit ta gjej se nuk me kujtohet emri


#207

jo jo, Imbro

Ai e perforcoi interpretimin pas mesimit qe mori sic duket nga Aurela Gace
Interpretimi i tij eshte pasuri
Edhe Marko shume mire shoqeroi e kendoi


#208

Indila fiks sikur te kendonte Artiola Toska si timber dhe si lulka.


#209

Indilaaaa sapo e gjeta


#210

Perfundimisht me aq sa degjova dmth nga Jonida Maliqi e lart, kjo kenga e Lidia Lufit me ndolli njefare ndjesie te mire.


#211

Kete e dime :stuck_out_tongue_winking_eye::grinning:
Ke ndonje ide kush do shkoje ne Telaviv ?


#212

urime, e more nje cmim, te pavarur nga Juria kryesore
dmth vazhdon je kandidat edhe per Jurine kryesore


#213

nuk eshte gje e mire qe Festivali nuk arrin te kete integritet qe njerezit te kene nje siguri per nje grusht kengesh kandidate per cmimin e pare. Pasi gjithcka pritet te ndodhe nga festivali i kenges, sa i takon cmimit te 1re :pensive:


#214

Hmm kush e ka ly rroten e qerres?! Soni mbase


#215

Ka votim nga publiku kete vit apo eshte juria ajo qe vendos teresisht?


#216

Nuk besoj. Vjet ka fitu pa mik


#217

shume i bukur ky dedikim per Gaqo Cakon :star:


#218

Inva Mula eshte realisht llacke. Ngaqe eshte udheheqese artistike, I ka dhene te drejte mn vetes te lejoje kete kaqolin, dmth te birin, te kendoje ne Naten finale


#219

jo se eshte biri i Drejtores Artistike, por djaloshi eshte nje artist muzikant
studion diku ne France a jashte saj per arranxhime (me duket se quhen)


#220

Po, por ishte per gjynof