Foto e ditës: Kamioni - Pishinë


#41

Qe shkoj kur te dua, shkruaj kur te dua, marr pushimet kur te dua :grin:


#42

Per ty qenka kjo jete. Po cfare ke bere ti qe te fitosh ate status? Kishte lexuar VQ ai oficeri i emigracionit dhe u tregua zemergjere?


#43

Kur doli VQ, une isha me kohe shkeputur nga azili, isha me nenshtetesi belge. Ne azil kam qene 6 muaj , dhe kam qene me rreth te kuq, gati per te me heq se zihesha gjithmon me personelin, por ia dola.