Francë, arrestohet lideri i AAK-së Ramush Haradinaj

Mire, si publicist paska reagu. Po si kryeminister?

si qeveri ke letren per interpolin, tre-kater komente melart, apo jo.

Nga ana tjeter sot ka folur zedhenesi i Min. Jashtme fr. Eshte administrative ka thene, jo politike. Shenje kjo qe dhe adresimi i problemit i bie te behet po ne ate linje prej nesh. Sipas meje kjo.

Walker - eshte turp per francen qe zbaton ende flete arrestet serbe

Sot gjykata franceze vendosi lirimin me kusht te Haradinajt.

Nuk quhet liri me kusht por gjykim ne gjendje te lire .