Gezuar festat

o idjot noterik, kjo eshte tragjedia religjioze e Shqiperise, qe me perkufizim ortodokset quhen spijune te Greqise dhe Serbise, katoliket spijune te Italise, myslimanet spijune te Turqise.

Asnje nuk mbetet per te qene spijun i Shqiperise.

1 Like

Po spijune te Palestinees dhe Izraelit nuk kemi!

1 Like

ta kam shpjeguar me duket diferencen. prifterinjt katolike i paguan Roma, jane nenpunesit e saj. hoxhallaret si paguan njeri, s’jane nenpunsat e dikujt. sepse s’ka islami organizim piramidal si kisha katolike dhe ne nje fare mase edhe si kisha greke apo orthodokse.

ti e ke grek peshkopin vete. sot e bene shqiptar. ça me e zgjat me teper. s’eshte gje turk, apo arab ai i kryegjykates boterore a si quhet, teqeja e tij, apo te tjeret.

te gjithe patjeter qe kane influenca nga vete dogma qe besojne. po ata te vatikanit jane nenpunsa. nuk flitet me per preferenca ideollogjike apo kulturore. ata paguhen, lepe peqe vetem u kerkohet nga lart. i heqin direkt ndryshe, i lene pa pune, pa pare.

karabush, ti mundohesh te me shpjegosh realen, kurse un po te shpjegoj mbirealitetin, surealen, paranojen (shqiptare), e cila leviz realitetin pa pjerdh per te. Po te shpjegoj esencen e shok enver.

Ashtu si ti je me i modh pranojak se te gjithe te pozicionuarit reale akademike, megjithse je nje bythmut anonim qe ben komente handikapate t’mdhoja qe duhet t’i lexoje Akademia, paranoja agjenturale qendron me lart se realiteti qe ti po na shpjegon me funksionet perkatesise fetare prifterore.

ti ben komente te kota pa shpeguar asgje. une kam komente vetem me te dhena, qe shumica qe vijne lexojne ketu, s’u kane shkuar ne mendje kurre.

s’eshte bere asnje analize ne plan kombetar se perse pati agjente vetem tek prifterinjt katolike. se s’i ka rene njeriut ne mend. jam i pari.

i pari me lule kari,

i dyti me lule fyti,

i treti me lule … (e kam harru vazhdimin)

refren femijnie i kohes shok enver

Faleminderes presidentit trump qe mund te themi :merry Christmas perseri .nashi o trump effendi nese je kaur aq i mire sa levdohesh zbato kete porosi te jezusit :M atthew 19:21King James Version (KJV)
21 Jesus said unto him, If thou wilt be perfect, go and sell that thou hast, and give to the poor, and thou shalt have treasure in heaven: and come and follow me.

1 Like

Gezuar …https://www.youtube.com/watch?v=CMaXu4QzcUo

Gezuar gezuar …https://www.youtube.com/watch?v=sXMwnNHmtV0

1 Like

Pse nudo per festa moza, ku e ke foton e profilit? Lol

Ke. E harrove teleskopin?

Krishtlindja ortodokse a eshte ne Janar?

C’thotë Papa Françesku për këto, di gjë?

Ne fakt me vajti mendja, por ai thote qe nuk paguhet nga Mosad-i

Ke marre dhe ti huqet e Trampit: po tha tjetri (putini, teleskopi, O.J.) qe s’e kane bere duhet t’u besosh.

No idea te them te drejten. Edhe ky linku me doli perpara dje ne facebook, hera e pare qe e degjoj si teori.

Ja u vesha, Moza in red, :face_with_hand_over_mouth::crazy_face:

1 Like

Stop the assault of our cherished and beautiful phrase!

Ju faliminderit !

Po hape faqen e Trumpit ne Facebook dhe shiko me syte e tu urimin:
Merry Christmas thote.
Ah ti paske ikur per lesh!
Zoti paste meshire per ty.