Gorilla vendos të shihet pa ndërprerje para pasqyrës


#1

permbajtje e papershtatshme ne kundershtim me rregullat dhe udhezimet e postimeve.


#2

Ironi me idealin tone :blush:ne fillim ishte fjala thote Bibla per shqipot do thuhet se ne fillim ishte shqiponja :blush:shqipot Po fillojne te duan kombin I cili eshte bere lemsh aq shume sa s’dine Nga ta kapin prandaj duan ti bejne mutin e t’ia Mbathin prej andej .


#3

Jo, nuk është ironi. Ju ngatërroni regjistrat se nuk dini të lexoni. Ja ç’shkruaj “Pa dashur aspak ta nakatos simbolin tonë kombëtar…”


#4

Kur eshte fjala per kombin, Alba me zamete ngambrapa i ngaterron gjithmone regjistra e deftere.


#5

Qe ngambrapa Hitlerit ne Evrope, ngambrapa Stalinit ne Rusi dhe bote (vetkuptohet edhe ngambrapa shok Enverit ne kombin e tij), çeshtja e kombit eshte me perkufizim NGAMBRAPA, sepse ka mbet ngambrapa ne kohe - i Modhi :smiley:


#6

Megjithe disclaimer qe ke bere paralelizma e fellatio me shqiponjen qendron .te dyja ne nje sens jane berje e qejfit Te vetes .piet arban veglen se ai eshte ekspert ne te paren :blush:ke shkruar dicka gjeniale pa qene i vetedijshem qe ke shkruar dicka te tille .eshte karakteristike e gjenive :blush:


#7

e para me pelqeu, si ide


#8

Mburrja e njerit, turpi i tjetrit :stuck_out_tongue:


#9

Inteligjenca e njerit (njeres), turpi i tjetrit!


#10

po i njejti skulptor qe ka bere skulpturen bythjashte te Balzakut:


#11

https://risdmuseum.org/art-design/collection/study-monument-balzac-66057


#12


#13


#14


#15


#16


#17


#18


#19


#20