Hoyt Brian Yee risjell në tryezë paketën McCallister


#102

gjembi, une nuk jam as i barazlarguar, as i barazafruar me rivdeksat dhe debilat.

jam ne nje continum tjeter hapesire dhe kohe, fale Zotit.


#103

miremengjes, gjembi!


#104

21 july po t’i fal fjalet kundra rilindjes qe shkruajte, kete here, vetem pse m’u vure mua kundra. Duhet te jesh mirenjohes! Por kujdes here tjeter, mos u gerric shume me rilindjen.


#105

jo jo, nuk grricem as me ty as me rilindjen. pu pu pu

pastaj, kur tu vura une ty kundra? une, miremengjes te thashe. ti akoma s’ma ke kthyer.