I Ketchuprotest


#164

Absolutisht që Juventusi fitoi dhe me këtë rast Lioni u eliminua - pra s’ka patur asnjë lloj feste.
Ishte thjesht një kunj - për Gjembin!


#165

Mos u merzit Xixa, ka kohe qe Francezet nuk fitojne gje. Qysh nga lufta e pare boterore.


#166

zaten qysh prej Waterlo-së, me Napoleonin (duke harruar një Kampionat bote në foot në 1996)


#167

Performancen me te bukur dhe me kuptimplote me ngjyre t’kuqe e ka bo i jevg tek porta e jashtme e gjimnazit Petro Nini Luarasi atebote kur hynin truma truma ne mengjez gjimnazistet lare e pastruar me perparse te zeza te hekurosura. Me nje cope buke thatene dore, me fytyre te pervuajur dhe ze lutes i drejtohej gjimnazisteve duke i zgjatur copen e bukes:

- Goca, a keni i çik long zakonesht t’lyj buken qe e kom thate?!


#168

Xixe hiq dore nga futbolli amon se nuk qeka pika jote e forte. Franca ka fitu boterorin ne 98 dhe jo 96. Kurse Lioni po fitoi 2-0 me Sevijen kualifikohet dhe kjo fale Juventusit.


#169

Fajin e ka vete Mirela. Pse zgjodhi te bente art me salce domatesh dhe jo me drute qe mban cdo dite ky vogelushi? Ndoshta ashtu do t’i vinin mendt me mire ministres.


#170

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.


#171

Po ate lidhje qe ka protesta e Mireles me noten e saj ne Fizkulture. Po ate lidhje qe ka protesta e Mireles me shembujt e artit qe ka sjelle autori i shkrimit.


#172

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.


#173

shkaba, na thuaj emrat e gjithe nxenesve te mire qe s’jane ankuar deri tani.


#174

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.


#175

nje nxenese eshte ankuar deri tani


#176

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.


#177

Te gjithe po thone se Dranja mund te jete Ruzhdija…edhe une.


#178

Ke aftesi te mira te sperdridhesh dhe te hidhesh nga dega me dege. Nuk e dija se ankesa qenka me e fuqishme se protesta, e dija te kunderten. Po keto shkaba i ke harruar? Ah shkaba me aftesi memorje te kufizuar.