Ish juristi i Čez, paralajmëron Berishën

Kara qenka filmuar me Izet Haxhine! ketu e lashe leximin.:grinning: E te mendosh sa parajmerime i ka çu Izeti Sales nga Tema e Meros?!

Me c’degjova Sales i kishte plasur cipa nga kjo fleterrufe. Ishte bere helm e s’i flitej me goje, prandaj dhe s’eshte degjuar keto dite. “U vrane kaq njerez kur isha une ne President e Kryeminister”, -tha, “te me gjeje e keqja per ca para te qelbeta qe as nuk i shijova.sic duhet. Kjo s’ka bythe ku te rrije”. Po e tha bukur, ashtu sic di vetem ai te flase.

Duhet ndonje lajm me Sale here pas here se nuk shtyhet vetm me Z Trump.:v:

Mos dil per gjueti or cun.

“Ktu e lashe”, si shpesh po e perdorni.:joy:
Pak si habi qe ai cuni i komandantit, pa punu ne jete t’vet, te jete kaq parelli,apo ca ka per t’u habit ktu! :smiley:

Epo te kete gruja e nje gazetari deputet 1.1 miliard e mos kete cuni i ish k/ministrit !?:joy:

Epo kur ben Kimi,pse te mos beje dashnorja e atij zhapikut te Gerdecit

Epo mire ju shtofshin ça te themi! atje ku ka ka, ku s’ka s’ka do thoshte N N.:grin:

Tipike per gazetat e leshit ne AL. Ky i tha atij, ai ju pergjigj asaj. Ajo mbante nje cante LV dhe u largua me makinen e zeze mercedes me targat CQT69.

Per hajer burishe, merr me vete edhe ndonje ilir a edwin