Jo një foto të saj, por një foto timen, ku ajo të jetë në sfond

Një foto që tregon kandidaten demokrate për President, znj. Hillary Clinton, pas murit teksa përshëndet sallën shpinëkthyer nga ajo, duke bërë selfie, të duket si një imazh që flet shumë për epokën tonë digjitale.

Foto: Barbara Kinney/Hillary Clinton campaign

2 Likes

Ka nje perversitet kjo pamje qe me ben te ndihem jorehat. Nuk eshte normale, ne kuptimin e normalitetit qe jemi njerez dhe tjetrin e trajtojme si njeri jo kukull a monument a peme te cileve ua kthejme shpinen per te bere nje selfie te papare.

1 Like

ne fakt Hillary eshte para murit, por pas shpines se selfixheshave.

diçitura: “selfie with Hajrie”.

ha ha ha,

sa here ju kam thene qe jetojme ne epoken ngambrapa!?

…dhe nga perpara ! Para.mbrapa , mjafton te kenaqesh hallatet materialiste te idealizmit krujues njerzor per ti bo qefin vetes dhe me kilizu te tjeret, qe te dukesh I modh dhe I fry prej egoizmit dhe menjemadhsise te qenies njeri ne aparence!

Gocat e reja se meshkujt para duken :stuck_out_tongue:

So weird. Po humbet nderveprimi i menjehershem njerezor. Nese me perpara perjetimi i nje momenti ishte i menjehershem sapo e shikonim dicka/dike, tani eshte futur celulari si nje hap shtese. Pra shikojme e ne te njeqindten e sekondes nxjerrim celularin, bejme foto, me pas me kismet shijojme castin e humbur nese kujtohemi ta rishikojme foton. Ndoshta ky eshte evolucioni :neutral_face:

Eshte njeri qe po shef Hajrien, mos eshte Fiqo qe s’do me bo selfi me te.:stuck_out_tongue:

2 Likes

Përshëndetja nga “Fortesat” 28 Tetor 2013

Jane matufepsur robt me selfies n showing off

Kjo imja s’është selfie :wink:

Kjo u ka thene njerezve te benin selfie? Se s’ka mundesi te jene kthyer te gjithe unison me telefonat gati.

-e ke thene Tori, e ke thene ! -dhe me kete rast te bej me dije qe tope-kanali ka marre thuasje te plote idene tende dhe ka bere emision me titull: shekulli i tajares:joy:

Kush ka nevoje per te pasme bombe kur ke triko bombe?!

1 Like

do flassh mi none a si

kujtim i bukur per te gjithe ata/ato qe morren pjese ne takim. Kush ankohet per fundshpinat gabohet, pasi dhe ato pjese e trupit jane.