Johannes Hahn u shkruan shqiptarëve

hahn
johannes

#46

You can’t fix stupid." - Ron White :grinning:


#47

po cflisni mo…

kjo eshte drejtesi e korruptuar!!!

http://www.m.lapsi.al/lajme/2017/05/11/kon-ensionet-e-ilir-beqes-prokuroria-e-tiran-s-pushon-hetimet-vendimi-mbahet-sekret#.WRZKCIEpCaM


#48

shiko shiko plasi syte


#49

Ça esh kjo Forsikso, kompaundi ku u kap binladeni?


#50

fiks fare… :))


#51

Financial Times: Shqipëria një narko-shtet. Opozita kërkon qeveri teknike dhe ka të drejtë

Roli i Shqipërisë si një narko-shtet në rritje. Vendi ka vepruar gjatë si porta kryesore për heroinën dhe kokainën që hyn në Evropë.

Kohët e fundit, ajo është bërë prodhuesi më i madh në kontinent përsa i përket kanabisit, me zona gjithnjë e më të mëdha të fshatrave që merren me kultivimin e saj.

Prodhimi i kanabisit u rrit pesë herë më shumë vitin e kaluar, sipas Departamentit të Shtetit të SHBA-ve. Tërheqjet e tregtisë së drogës janë të dukshme.

Me kryeministrin që nuk arrin të japë 300,000 vende të reja pune të premtuara në zgjedhjet e fundit, rritja e kanabisit ofron shpërblime të mëdha financiare për ata që nuk kanë mundësi të tjera ekonomike.

Të ardhurat nga biznesi janë vlerësuar në rreth gjysmën e PBB-së së Shqipërisë.

Akuzat për bashkëpunim të nivelit të lartë me kartelet e drogës janë ngritur edhe nga disa njerëz të qeverisë, dhe jo vetëm nga opozita. Ylli Manjani, ish-ministri i drejtësisë që u shkarkua në janar, pretendon se përpjekjet e tij për të shtypur prodhimin e kanabisit u bllokuan nga kolegët e qeverisë.


#52

çer t’thush midis nje hajdarizimi kurreshtar universal?


#53

tjeter shkrim sorroist i porositur nga Rama:

Askush nuk e di se nga vijnë paratë për një fushatë kaq të shtrenjtë proteste dhe zaptimesh të rrugës së qendrës së qytetit!!


#54


#55

Sa te korruptum mer zot, fytyra te ndyra.


#56

Tamam si fytyre fuksi zeqo.


#57

Per moshen qe ka, goxha i mbajtur. Jo si burrat shqiptare qe plaken qe nga mesi i 30-ve.:stuck_out_tongue: