Kinematografi dhe TV - 2019

televizion
filma
spektakel
shqip
te-huaj

#1

Mirseerdhët tek tema e kinematografisë dhe televizionit. Këtu mund të diskutoni apo të ndani me të tjerët përshtypjet tuaja mbi filmat, dokumentaret apo serialet/ngjarjet televizive sipas dëshirës tuaj.


#2

#3

Star treku i ri eshte njesh. Edhe orville nuk eshte keq


#4

Lanthimos, pak me human, por prape ‘sadist’. Lufta per mbijetese e pushtet dhe natyra njerezore, mbeshtjelle ne nje komedi te zeze.


#5

lanthimos pak e njoh por besoj ai ben si sadist apostafat qe te te torturoje.
keto dite pash Two lovers, James Gray, 2009, pothuajse perfekt - ne fund sikur e humbi pusullen.


#6

The Party, i papare


#7

The Lobster?


#8

Venom shume i lezetshem. Sidomos muzika e eminem ne fund …chef d’oeuvre!