Koncepti diellit

mira pra une nuk bej ironi, kam cituar nje fraze tende dhe i kam vene pafund yje poshte per te treguar se eshte shume e vertete.
Se çfar ben ti eshte pune per ty, dmth eshte pune per ty nese je shqiptar i modh apo poet i modh.

1 Like

E vertet ! I modhi mbetet I modh. Urime prej verteti.

Jashte asgje nuk bezan. Erresire ngado te hedhesh kembet. Diku , nga nje dritare me arrna plasmasi degjohet e qara e nje femije qe dergjet nga temperatura , ose mbase nga uria. Perkarshi , degjohet tallavaja e nje fejese te grisur nga adoleshencat e pafajshme. Lum femijet qe do te lindin neser. Amin !

1 Like

Manush Myftiu ka vene pasurine e tij ne sherbim te luftes, Haxhi Lleshi gjithashtu - a quhen shqiptare te medhenj keta?
Ps
Per mu po.

si ti ashtu dhe xhatani beni nje gabim, perzjeni bashke subjektiven me objektiven kur jipni nje perkufizim qe duhet te jete objektiv. Nuk ka perkufizim duke thene “per mua” si poetet e mdhenj.

Perkufizimi i sakte eshte:

te gjithe ata qe vënë interesat kombetare mbi ato personale, rezultojne shqiptare te medhenj.

Ky eshte Parimi, teksti metafizik, pastaj poetet e medhenj bejne kontekstin simas qefit “per mua” duke gjet shembuj sa anej knej, dmth sa nga Partia Komuniste e sa nga Balli.

Teksti eshte relativisht i kollajte, konteksti eshte më i veshtire - una, i Modhi :smiley:

Kush ka bole te bashkoje tekstin me kontekstin? - i Modhi :smiley: