Kroacia dënon ish-kryeministrin me nëntë vjet burg, ia konfiskon pasurinë familjes

Do dale ndonje patriit i vertete e do i vrase plehrat tane, e kane kalu kufirin e burgut me kohe keta

postimi mbi pasurite e berishes gjemb erdhi si ngacmim i pyetjes se alekos poshte se ciles edhe shkrova, sesi berishes ja permendim e numerojme krimet e shumta (me te cilat e ka te lidhur emrin e nga kjo s’ka si shpeton), por asnjehere s’ia permendim parate e pasurite. Ne kuptimin total, sa pasuri ka ky njeri dhe familja e tij. Une nuk e di sesa eshte ajo por berisha ka pas celesat e vendit shumicen e tranzicionit dhe krimet e padrejtesite atij s’i thua dot se i ka bere padashur. Dmth ka pasur interesa te tera per te mbrojtur…