Kryeministri i të pasurve nuk mund të udhëtojë veçse me çarter

:joy::joy: Sa qera paguante familja jote ne bllok?

Dikush ka thene " Me mire hesht, se sa hap goje dhe heq c’do dyshim mbi idiotesine tende" ! Pershembull shoqe…ku e di ti si eshte atmosfera ne Hene? Apo ke qene me shpi atje? Ik o shoqe shijo kapitalizmin…

image

po ti paske qan kokrra e fuksit mor bir! :smiley:
dikush ktu qe vetdeklaru fuks dhe ti e majte ne xhep si argument per ta luftu ne debat, tash del se ti ke pas korrespondence me vete lale hekrin. :stuck_out_tongue:

1 Like