Leter drejtuar kryeministrit shqiptar, Edi Rama

E si mos t’i hipi dashuria e madhe Ilirit?Pompa zoteri, pompa.

foto frimezuese ,Jackie dhe JFK shqiptar :blush:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

@STALKER @korriku skenar per te bo i film t’modh

peste nera

Le campane non suonavano più e nessuno piangeva. L’unica cosa che si faceva era aspettare la morte, chi, ormai pazzo, guardando fisso nel vuoto, chi sgranando il rosario, altri abbandonandosi ai vizi peggiori. Molti dicevano: “È la fine del mondo!”
cronista svedese, sec. XIV

pa te provoj te therras te vdekmit, ndoshta me degjojne:

@andri @BeluliXVI @ca_the @Dooks @elian @Fat-miri @Gaia @Heidi @Katror @Liqeni

ku shkaba ?

1 Like

Nuk e di, duhet ta kene varros tek parcela e Shkolles Bakabondave, une thirra vetem ata te Shish Tufines.

Dje Spanja bleu 9000 kite te shpejta tek nje kompani Kineze. Sot doli qe te 9000 kitet nuk benin dhe ishin difektoze. Pergjigja e Kines eshte qe kompania nuk ka license dhe faji ishte i Spanjes qe ble ne kete kompani. Kaja Kina none dhe mos befshi kurre hajer.

1 Like

ose ndoshta ne Pjer Llashes

1 Like

nderkohe neve

https://javanews.al/covid-19-ruci-e-kryeparlamentaret-e-rajonit-leter-be-se-lejoni-eksportin-e-pajisjeve-mjekesore/

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

kush tha qe eshte ndaluar exporti i mjeteve shendetesore dhe humanitare ne kete kohe pandemie.

ne kufirin e shume shteteve, ndalohen (jo 100% ) makinat personale, qe levizin kot me kot per vizita, nderkoh qe lejohen kamionat me ushqime, me medikamente dhe makinat personale te infermieve ambulant qe kontrrollojne pacientet e tyre.

thuhet ne kete kohe “lufte” , se duhet lexuar libra, por a jane hapur librarite ne shqiperi, apo i kane mbyllur fare, si kafenete,

Faji me i madh perfundimisht eshte i spanjolleve qe nuk i prodhojne ne vendin e tyre dhe kenaqen duke paguar pak.

Cfare po lexon keto kohe?

V.Q.

image

2 Likes

Pjer kush ta perktheu gjuhen barbare te karikatures qe dhe pelqimin?

1 Like

gjuhen barbare nuk e morra vesh por pashe reklamen :grinning:

Amon blini Met Autorin?