Leter drejtuar kryeministrit shqiptar, Edi Rama

ku shkaba ?

1 Like

Nuk e di, duhet ta kene varros tek parcela e Shkolles Bakabondave, une thirra vetem ata te Shish Tufines.

Dje Spanja bleu 9000 kite te shpejta tek nje kompani Kineze. Sot doli qe te 9000 kitet nuk benin dhe ishin difektoze. Pergjigja e Kines eshte qe kompania nuk ka license dhe faji ishte i Spanjes qe ble ne kete kompani. Kaja Kina none dhe mos befshi kurre hajer.

1 Like

ose ndoshta ne Pjer Llashes

1 Like

nderkohe neve

https://javanews.al/covid-19-ruci-e-kryeparlamentaret-e-rajonit-leter-be-se-lejoni-eksportin-e-pajisjeve-mjekesore/

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

kush tha qe eshte ndaluar exporti i mjeteve shendetesore dhe humanitare ne kete kohe pandemie.

ne kufirin e shume shteteve, ndalohen (jo 100% ) makinat personale, qe levizin kot me kot per vizita, nderkoh qe lejohen kamionat me ushqime, me medikamente dhe makinat personale te infermieve ambulant qe kontrrollojne pacientet e tyre.

thuhet ne kete kohe “lufte” , se duhet lexuar libra, por a jane hapur librarite ne shqiperi, apo i kane mbyllur fare, si kafenete,

Faji me i madh perfundimisht eshte i spanjolleve qe nuk i prodhojne ne vendin e tyre dhe kenaqen duke paguar pak.

Cfare po lexon keto kohe?

V.Q.

image

2 Likes

Pjer kush ta perktheu gjuhen barbare te karikatures qe dhe pelqimin?

1 Like

gjuhen barbare nuk e morra vesh por pashe reklamen :grinning:

Amon blini Met Autorin?

dje policia belge, iu ka vene gjoba disa shoferve, 250 euro, pasi i shihte me 3-4 veta ne makine, nderkoh qe rregulli e thote se mund te udhetosh, vetem me 1 person

do ishte mire qe Pallosh Kopani, ti ndigjonte keto zerat e popullit qe telefonojne ne media

ku eshte Pallosh Kopani, te shohi kete skandalin, ku policat budallenj, nuk dijne te bejne dallimin ndermjet kafenese dhe sherbimit social

natyralisti shqiptar, qe ka gjetur zgjidhjen per corona-virusin, interesante ;

e çuditeshme, as gazetari nuk e besonte, ishalla semuret me corona ky gazetari, dhe me e forta, te sherohet nga ky doktori popullor :yum: