Liqeni i Thatë, një m2 700 Euro, pa rrugë dhe plot plehra

Ndërtuesit në Tiranë u janë qepur kodrave të periferisë së saj, dhe duke abuzuar me faktin se janë pranë kopshtit Zoologjik apo parkut të Liqenit, kanë rritur çmimet e shitjes së apartamenteve, por midis blloqeve të pallateve nuk janë munduar të rregullojnë asgjë, siç edhe tregohet në këto fotografi.

Sa gjynah! Nje zone qe kishte mundesi te ishte mrekulli urbanistike e gjelberimi, me ajer e diell. Sa te ngushte jemi ne mendje e shpirt, reflektohet ne ato qe ndertojme.

2 Likes

3 Likes

Po mire keta e kane blere apo jua kane falur apartametin?

1 Like

Kamuna e parisit Kjo?:smile:

1 Like

kush i blen keto shtepi, apo jane te gjitha bosh?

1 Like

Ah cfare teme! Tamam per kafen e mbasdites. Po me qafsh si mund te ndertosh ne koder, se kuptoj? Kjo foto merr cmim nobel per perqasje depressioni postmodern shqiptar.:confounded:

1 Like

Mund te ndertosh ne koder, ne mal, ne Hene, ne Mars, nen uje dhe kudo! Problemi eshte qe i gjithe parku i kodrave te liqenit ka qene zone e vecante e mbrojtur nga shteti, vend ku nuk lejoheshin ndertesat per banim. Aty nga fundi i viteve 90 dhe fillimi i viteve 2000, nisen disa ndertime te para. Kush ua dha lejen? Ku u bazua kjo leje? Ka hetime nga prokuroria? Ka shtet? Nese nuk ka shtet, kot qe flasim! Edhe para 10 vjetesh, edhe para 5 vjetesh u fol qe te mos lejohen me ndertime ne ate vend, mirpo pse u fol dhe kujt iu fol (ndoshta murit!), -kjo mbetet enigme, si shume gjera te tjera ne kete vend! Pra? perfundimi? Ky vend ka marre fund dhe vetem nje lufte ose nje diktature e rregullon!

1 Like

Po si vazhdojne e ndertojne akoma, kur ka shpia te lira (te reja e te vjetra) me 300-400 euro m2. Ndertimoret, ose jane budallenj/miop, ose i kane para te fituara lehtesisht.

1 Like

Kandahar hesapi.
Pastro paret e drogut, futi i te legalizume per zgjedhjet :frowning:
Turp. Skandal.

1 Like

100 mije here me e bukur Kamza…

1 Like

Rruga “Eduard Shalsi” :))

Edi rama o pallosh
Ja fut pordhe pa hanger grosh!

1 Like