MANUALI

Sot tek tezgat e librave te vjeter, bleva nje manual qe flet per menyren se si mund te dalesh nga nje arkivol ne rast se gabimisht te kane varrosur te gjalle. Eshte shume interesant. Jam ne faqen 28 dhe kuptoj qe autori ka aftesine te jete shume realist, aq sa kam filluar te urrej te gjithe ata qe nuk treguan kujdesin e nevojshme per tu siguruar se vertet kisha vdekur. Dhe te pakten te mos me kishin percjelle per ne ate dynja me pantallona te shkurtra.

si quhet libri ,

Manuali quhet " Ne rast se ndodh"!!!

dole i dashur ?

ahahahah
:rofl: :rofl: :rofl:

1 Like