Më jepni një arsye pse duhet të protestoj ?!


#63

Ku e di emrin tim ti , apo kujton se e kam urban telescope ne pashaporta ?


#64

Filloi faza e futjes së Valbonës në kanale e tuba. Mos harroni, më 21 dhjetor para parlamentit! Ora 10:00!


#65

Asgje nuk ndryshon nga cinizmi (banal) i komentit te pare dhe i ketij te fundit.


#66

Urime per emisionin


#67

#68

#69

Ka dy lloj shqiptarësh: një lloj që kërkon që Valbona të futet në tuba hekuri e kanale betoni; e një lloj që kërkon që ajo të rrjedhë e lirë. Lloji i parë janë antishqiptarë e armiq të atdheut. Kaq. Mirë që tani e dimë.


#70

Si u bo ajo puna protestes me 21 dhjetor para Parlamentit se se mora vesh , per Valbonen me duket se ishte organizuar. Po nga shoqeria civile e bone apo se bone.


#71

Po te kishin protestuar per çmimin e domates te garantoj qe do kishin marr pjese me shume njerez. Por kshu eshte kur protestohet per gjera te largeta, te ftohta, te lageshta… etj etj.


#72

Nuk proteston njeri per Kanadane.


#73

Kanadaja eshte mjolt. S’ka arsye robi te protestoj.


#74

Kujtova se po pershkruaje Kanadane.


#75

Po jo moj goce. A jemi duke fol per Valbonen? Ajo eshte e ftohte, e larget, e lagesht…
He zot i madh si i ngatarroni fjalet dhe mendimet!