Muzeu virtual - Kampi i Tepelenës


#21

Mos harro se postdemokratet krijuan pornhub dhe demokratuzuan ketagorine anal, ne menyre qe ti te kuptosh se ke akoma shprese te gjesh nje marlon ne jete


#22

Diktatura e fetishizon kategorine anale :stuck_out_tongue:


#23

Tiku shkruan per ideologjine postdemokratike te Pjer Paolo Pasolinit me shkop fshese ne dore, ti shkruan per menyren e lubrifikimit te shkopit qe lezeti te ndjehet sa me teper - i Modhi :smiley:


#24

ketyre iu ka ngel ora ne 1944
http://www.gazetadita.al/piedestalet-bosh-te-tradhtareve/