Në Shqipëri besimi tek qeveria dhe institucionet në rënie

Sipas studimit të publikuar nga IDRA të mërkurën, indeksi i besimit në qeverinë shqiptare ra nga 42 pikë në një shkallë prej 100 pikësh në vitin 2014 në 38 pikë në vitin 2017, duke regjistruar një nga rëniet më të mëdha të besimit në institucionet publike.

Pionero o pionero, ku je mor daulle? Po na shajne qeverine!

ka qene me i larte, para ketij qe kemi tani ne fakt.

C’eshte kjo IDRA mer ?! Mu per vete,perdite e me shume vecsa me rritet besimi,dhe mendo,une nuk i besoj kujt kollaj.

20.000 ishin e thyu Dau sot! Urime.
Shqiptarve i esht rrit besimi tek z.Trump.

Mjaft me komunistat

Kjo nuk eshte noi gjo e re, e keni tek nje nga tregimet e mia, ne fund, ku njerzit shprehen te delizionuar, ku thone se, te gjithe u provuan, te gjithe dolen te paafte, biles disa thonin se, dolen hajduta, megjithse kjo e fundit eshte pakez e diskutueshme :slight_smile:

ca nuk thone gojet e keqija, por qivirija jone heroike sdo i shkele parimet, edhe bar do te pije, e parimet sdo ti shkelin!

keto hyne ne historine e ndritur, ky thote besimi…


Rregjimi po trashet si sherbeti