"Nona" e të gjitha bombave


#21

kot nuk ia ka vene Pjeri nofken Pallosh atia, edhe Palle edhe Llosh!


#22

#23

The $ 1 million question in this case is :WTF was he thinking if he was thinking at all ?:smile:


#24

well heren e fundit me raketat drejt Sirise, duhet t’i japim kredi dobesise se tij per te bijen Ivanka (e cila qenka ndjere keq pas videoklipeve me femijet e helmuar)
Jo, semos mendon njeri per levizje taktike nga ana e trump…


#25

Faleminderit zoti Trump !
Nonen e harxhove , ruaje Baben per Palloshin :wink:


#26

Tuneli ishte ndertuar nga CIA thone disa burime. Duhet me dit cfare teknologjie eshte perdorur.


#27

#28

http://www.rrugadrejt.com/editorial/rusia-krijon-ushtrine-kozake-te-ballkanit/


#29

Neser, Tam Bredi, Bill Billiçiku dhe Patriotsat vizitojne Shpin e Bardhe dhe z.Trump.
Esh nji dit si asnji tjeter :+1:


#30

Do marrin dhe Bayern me vete?


#31

suksese gjithandej apapapapa vetem rekorde, rekorde