Obama denoncon Rusinë. Rusët: Do reagojmë


#82

Nuk ka vemje me te peshtira se keta ciraket “c-inteligjences”…James Clapper qe sot i meshon fort konspiracise alieno-ruse te manipulimit te zgjdhjeve ishte po ai qe deshmoi per armet berthamore te Sadamit para se te sulmonin irakun. Keta vemje te diskredituara nga historia riciklohen serisht nga Demokratet neper analet neoliberale per te “krijuar gogolin e radhes te armikut Rus”. Keto nuk jane agjenci sigurie por vegla politike


#83

A failed president


#84

mbajtesi i cmimit nobel

…hudhi me teper bomba se parardhesit e til(Burimi: Council on Foreign Relations (CFR) .


#85

kjo tregon qe zezaket jane trima, po te mos i hidhte, do thoshqin qe skishte bythe se ishte i zi!


#86

Admin a ka mundesi te mbyllesh dhe kete teme… faqja eshte e mbingarkuar …


#87

Qafkuqet e alabames couldn’t agree more :smile:


#88

Jo, Jo. goxha mire eshte faqja